Inicio Comoditats Galeria La Casa Preus Reserves Ubicació
C/ Las Cabezadas Nº 16
La Vega, Icod de los Vinos.
Tenerife, Islas Canarias.
Tfno.+ 34 626 47 56 17
       + 34 639 29 37 22

Reserves
Nom:
Cognoms:
DNI:
Telèfon:
Email:
Data: Nits:
Persones: Nens (0-12 anys):
Comentari:
Persones Temporades
ALTA * BAIXA **
1/2 Persones 70€ 65€
3/4 Persones 90€ 85€
Temporada Alta *
Ponts
Juliol i Agost
Temporada Baixa **
Resta de dies

Els nens menors de 12 anys gratuïts
Lloguer d'ús exclusiu.
IGIC INCLÒS
Condicions Generals Casa Rural Mirador del Teide.

Les reserves realitzades i acceptades per casa Rural Mirador del Teide, estaran subjectes a les següents condicions generals:

1. RESERVES:

Les pre-reserves es realitzaran a través del web www.miradordelteide.com i es respondran en un termini màxim de 24 a 48 hores.
La confirmació de la reserva s'efectuarà quan el client confirmi el pagament del 50% del total de la quantia, a través de transferència bancària, amb dues setmanes d'antelació a l'entrada a la casa. (La mateixa queda sense efecte, si no es confirma el punt anterior).
Si la reserva és per a la setmana en curs s'haurà d'abonar el 100% de la reserva.

2. ÚS DE LES INSTAL.LACIONS:

No s'admetran estades, ni ús de les instal.lacions a més persones de les que es reflecteixin en les reserves, (L'incompliment d'aquesta norma, donarà dret al propietari a prendre les mesures que consideri oportunes).

3. HORARIS D'ENTRADES I SORTIDES:

S'entrarà a les instal.lacions a les 12:00 hores del dia de la reserva i s'abandonaran les instal.lacions a les 12:00 hores de l'últim dia de l'estada. (Es podrà acordar un altre horari per necessitats del client).

4. PAGAMENT:

El client haurà de realitzar el pagament per transferència bancària, del 50%, abans d'una setmana després de l'acceptació de la reserva, la resta de la quantia serà abonada el dia de l'entrada a la casa.
El client que ho desitgi podrà realitzar el 100% del pagament a través de transferència bancària subjecte al punt anterior.
Número de compte Bancaixa 2077-0780-11-3100207936

5. CANCEL.LACIONS:

1. Es realitzaran les cancel.lacions per part de la Casa Rural Mirador del Teide, per causa de força major, i en aquest cas es reemborsarà el 100% de la quantia al client.
2. Si el client cancel la reserva amb tres setmanes d'antelació es retindrà el 50% del dipositat per a la confirmació de la reserva.
3. Si el client cancel la reserva amb dues setmanes d'antelació es retindrà el 100% del dipositat per a la confirmació de la reserva.
4. Si passades 12 hores de l'entrada a la casa, el client no confirma la seva arribada, es cancel la reserva, amb la pèrdua del 100% de la quantia lliurada.
5. Es cancel la reserva si el client no compleix amb el que estableix el punt 2 de les condicions generals, amb la pèrdua del 100% de la quantia lliurada.

6. MANTENIMENT I NETEJA:

La casa es lliurarà en plenes condicions de neteja i d'ús, anirà a compte del client la neteja i manteniment de la mateixa durant els dies d'estada.