Inicio Comoditats Galeria La Casa Preus Reserves Ubicació
C/ Las Cabezadas Nº 16
La Vega, Icod de los Vinos.
Tenerife, Islas Canarias.
Tfno.+ 34 626 47 56 17
       + 34 639 29 37 22

Casa Rural Mirador del Teide
La Casa
Es troba situada sobre un terreny de 420m, i es divideix de la següent manera:
La construcció consta de dues altures amb un petit desnivell en el seu interior, tractant-se del primer nivell on es pot trobar la cuina, (entrada principal) i el menjador.

En el segon desnivell es troba la resta de les instal.lacions com ara, el saló, les habitacions, el bany, i la terrassa, al costat de la finca i la barbacoa.

La casa va ser construïda l'any 1910 aproximadament, mantenint avui dia la seva estructura original de l'època, servint des de llavors com venda o comerç tradicional, allotjament de mitgers, quadres d'animals, etc. ..., Convertint-se en l'actualitat en una fabulosa Casa Rural, per poder gaudir d'uns dies de tranquilitat.


La Cuina:
Es troba a l'entrada principal de la casa, amb uns 20 metres quadrats, estant completa de tots els serveis que puguis imaginar, per gaudir dels teus menjars i de les teves bones arts per realitzar-les.

Tal i com succeeix amb l'habitació del Teide, pots estar realitzant les tasques domèstiques i poder gaudir, bé des de la finestra o des de la porta, aquestes imatges que ens presta el Teide.

Aquest espai, al costat del menjador, era l'entrada principal de la ventita antiga o lloc on es realitzaven les activitats comercials, com ara el despatx de queviures, hortalisses i fruites del lloc.


El menjador:
Al costat de la cuina et trobes en un espai molt peculiar, on podràs gaudir d'aquestes exquisideses realitzades per tu, albirant en les seves parets i racons, exemples d'Artesania Canària.

En aquest espai hi ha el racó del lector, compost per un balancí antiga i d'un prestatge on podràs trobar, llibres de la història de Canàries, història aborigen, rutes turístiques i llocs que visitar al municipi oa la illa de Tenerife.

Des de la seva finestral de vidres de colors, podràs veure la part exterior de la casa, amb la seva finca, els seus arbres i espais d'entreteniment.


L'habitació principal:
Aquesta habitació està composta per un llit de matrimoni, un armari encastat d'uns 4 metres, còmoda i mirall antic. Des de la seva finestra es poden observar vistes tan impressionants com, l'Ermita de la Vega, el Barri del Amparo, la costa etc ....

Antigament s'utilitzava per al refugi dels animals que realitzaven els treballs en les finques, de magatzem per guardar les collites, i després així la seva posterior venda en altres dependències de la casa.


L'habitació del Teide:
Porta el nom d'habitació del Teide, per les seves espectaculars vistes cap al Teide en el seu ple esplendor. Es pot albirar des de la finestra la seva majestuosa forma, tant a l'hivern com a l'estiu, amb aquesta estampa verd en la seva faldilla, que deixen les finques del lloc.

La mateixa està composta de dos llits individuals, un setmanari, i un parc per a nens.

Aquesta habitació s'utilitzava com la contigua, per a l'emmagatzematge i servia de dormitori dels treballadors i mitgers de les finques.


El bany:
Aquest espai sempre ha estat destinat a la mateixa funció, restaurat de manera que se li puguis treure el màxim profit.

La peculiaritat del seu espai de dutxa, deixa a tots els que ens visiten amb un bon sabor de boca, on poden gaudir d'una espectacular dutxa, amb una gran llibertat de moviment.


Farm and barbecue:
A l'espai exterior de la casa es podrà gaudir de la tranquilitat que ens deixa el lloc, observant els arbres fruiters de la finca, així com d'estris antics utilitzats en les tasques agrícoles i ramaderes del lloc.

A l'espai de la barbacoa contessis amb totes les comoditats per gaudir d'una bona estada, degustant per exemple, algun vi del lloc, o d'un bon àpat.