Inicio Comoditats Galeria La Casa Preus Reserves Ubicaciˇ
C/ Las Cabezadas N║ 16
La Vega, Icod de los Vinos.
Tenerife, Islas Canarias.
Tfno.+ 34 626 47 56 17
       + 34 639 29 37 22

Casa Rural Mirador del Teide
La hist˛ria de CanÓries comenša amb els primers habitants de les illes i en el cas de Tenerife, els anomenats guanches. Aquests es dedicaven essencialment a les activitats d'autoconsum, agrÝcoles i de pastura, que desprÚs de la conquesta van ser reemplašades amb el cultiu de la canya, la serradora de fusta de pi i el cultiu de la vinya, molt important en aquesta comarca.

Icod de los Vinos es caracteritza per ser un dels municipis de les CanÓries, que mÚs arrelament tÚ en les tradicions de la nostra terra, per tal motiu la Casa Rural Mirador del Teide, posa l'accent en la seva decoraciˇ, podent trobar tot tipus d'imatges, artesania , i llibres d'hist˛ria de CanÓries.

El seu enclavament es troba al Barri de la Vega, un dels mÚs alts del municipi, a uns 890 metres sobre el nivell del mar, on es poden apreciar vistes al municipi i d'altres limÝtrofs.

La casa va ser constru´da l'any 1910 aproximadament, mantenint avui dia la seva estructura original de l'Ŕpoca, servint des de llavors com venda o comerš, allotjament de mitgers, quadres d'animals, etc. ..., Convertint-se en l'actualitat en una fabulosa Casa Rural , per poder gaudir d'uns dies de tranquilitat.